Wat is een SEO specialist?

Seo specialist

Veel bedrijven verkopen producten of diensten online, omdat steeds meer klanten online zijn. Een belangrijk onderdeel van de strategie voor een online bedrijf is de vindbaarheid. Je wil dat de website goed vindbaar is voor de klanten, zodat zij de website bezoeken en uiteindelijk hier jouw producten of diensten kopen. Een goede manier om de vindbaarheid te verhogen is door een SEO specialist in te huren. Deze specialist weet alles van zoekmachineoptimalisatie en kan ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar is, zodat uiteindelijk het aantal bezoekers op jouw website groeit en deze bezoekers uiteindelijk converteren naar klanten die jouw product of dienst kopen. Bij SEO For You vind je ervaren SEO specialisten, die jou hiermee kunnen helpen.

Search Engine Optimization

SEO staat voor Search Engine Optimization en kan je vertalen naar zoekmachineoptimalisatie. Websites worden op die manier hoger getoond bij het intypen van zoekopdrachten in zoekmachines als bijvoorbeeld Google. Het optimaliseren van je website kan door de SEO waarde van je website omhoog te halen. Om deze SEO waarde te verhogen, voert de SEO specialist een aantal handelingen uit. De specialist optimaliseert de belangrijkste zoekwoorden en schrijft duidelijke en relevante content voor jouw website. Daarnaast doet hij of zij aan linkbuilding, waarbij links van jouw website worden gelinkt aan bijvoorbeeld andere websites. Tot slot zorgt de SEO specialist voor een overzichtelijke structuur van de website, waarbij de content niet meegenomen wordt. Dit heet een META structuur en bevat onder meer de opmaak van titels en URL’s.

Taken SEO specialist

De SEO specialist van SEO For You heeft een brede kennis van zoekmachineoptimalisatie en moet kennis hebben van maar liefst 50 verschillende taken. Een van de taken is het opstellen van een diagnose met alle technische SEO-problemen en uiteraard het oplossen ervan. Ook voeren zij een uitgebreide website audit uit, waarbij ze de problemen van de zichtbaarheid van de website onderzoeken, testen en diagnosticeren. Een andere belangrijke taak van een SEO specialist is het uitvoeren van een online concurrentieanalyse, waarbij de belangrijkste concurrenten in dezelfde branche met elkaar vergeleken worden. Verder is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste SEO trends en het weten wat wel en niet werkt. Zo zijn er nog veel meer taken waar een SEO specialist aan moet voldoen.

Huur een SEO specialist in

SEO For You helpt jou graag om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Door een SEO specialist bij SEO For You in te huren weet je zeker dat je een ervaren SEO specialist in huis haalt met kennis van zaken. Hij of zij zorgt er samen met jou voor dat het bezoekersaantal op jouw website stijgt en daardoor ook de omzet. Je kan gratis een SEO audit aanvragen op de website of contact opnemen via de telefoon of mail voor meer informatie.

Comments zijn uitgeschakeld.