Hoe lang gaat een aansteker mee?

Hoe lang gaat een aansteker

Ondanks dat er steeds minder rokers zijn, zijn aanstekers nog erg populair. Ze zijn te vinden in bijna elke winkel en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan wegwerpaanstekers, stormaanstekers, gasaanstekers en plasma/elektronische aanstekers. Ook onder de niet-rokers worden aanstekers veel verkocht. Voordat je een aansteker koopt is het wel handig om te weten hoe lang deze ongeveer mee gaat. Zo weet je wat je kunt verwachten en kom je hopelijk niet voor onverwachte verrassingen te staan.

De levensduur van een aansteker hangt af van het type aansteker. We hebben al een aantal verschillende aanstekers benoemd. Elk type aansteker heeft zijn eigen doel. Vaak kun je het al afleiden van de naam. Een wegwerpaansteker is geschikt voor eenmalig gebruik en is niet na te vullen, stormaanstekers zijn geschikt voor het aansteken van een vuurtje tijdens elk weerstype, met een gasaansteker steek je het gas aan en een plasma/elektronische aansteker werkt op plasmastralen.

Wegwerpaanstekers gaan zo’n 1500 – 3000 keer mee. Dat hangt heel erg af van het type aansteker. Koop je een goedkopere aansteker, dan zit je rond de 1500 keer. Echter bestaan er ook BIC wegwerpaanstekers die wel 3000 keer mee kunnen.

Stormaanstekers en gasaanstekers zijn veelal navulbaar. Hierdoor kunnen ze erg lang mee gaan. Tenzij bijvoorbeeld de behuizing van de aansteker schade oploopt. Aan het gas zal het in ieder geval niet liggen.

Ten slotte hebben we de plasma aanstekers. Deze aanstekers werken met plasmastralen en zijn niet gevuld met gas. De meeste plasma aanstekers zijn handig op te laden door middel van bijvoorbeeld een USB kabeltje. Ook van deze aanstekers hangt de levensduur dus af van de behuizing.

Wist je dat aanstekers ook te bedrukken zijn met het logo van jouw bedrijf of organisatie? De gemiddelde mens kan nooit genoeg aanstekers hebben, ze komen altijd wel goed van pas. Door jouw logo te bedrukken op een aansteker, genereer je dus meer naamsbekendheid. Online zijn er verschillende aanbieders, maar wij bevelen de website BudgetGift.nl aan. In deze webshop vind je een groot assortiment aan te bedrukken aanstekers tegen scherpe prijzen. Neem snel een kijkje en bestel vandaag nog jouw bedrukte aanstekers!

Comments zijn uitgeschakeld.