Gratis bezoekers naar je website met SEO

Heb je een gat in de markt ontdekt en wil je daarom een website of webshop beginnen? Er zijn veel verschillende programma’s en website bouwers die je kunnen helpen om een professionele website op te zetten en bij te houden. We vertellen je vandaag hoe je op een voordelige manier een website kan starten en bezoekers naar je site kan trekken. Zodat je kosten laag blijven wanneer je een bedrijf begint en je toch een professionele uitstraling hebt.

Hoe zorg je dat je website vindbaar is in Google?

Maar waarom komt de ene website nou hoger in Google dan de andere? Dit heeft met veel verschillende factoren te maken. De zoekmachine van Google berekent dit aan de hand van een algoritme. In dit algoritme worden alle factoren tegen elkaar afgewogen, en de beste en meest relevante zoekresultaten worden vervolgens getoond aan degene die de zoekopdracht invoert. Als website eigenaar moet je er dus voor zorgen dat je website relevante informatie bevat voor bezoekers. En de factoren zoals betrouwbaarheid kan je ook beïnvloeden door te werken aan de reviews en populariteit op sociale media bijvoorbeeld.

zyro 1

Over het algemeen zijn er drie pijlers die je kan hanteren. Dit wordt ook wel het EAT principe genoemd.

Expertise: Is jouw bedrijf een expert op dit gebied? Hier kan je bijvoorbeeld aan werken door relevante informatie te verschaffen aan bezoekers.

Authoritativeness: Is jouw bedrijf een autoriteit op dit gebied? Hier kan je bijvoorbeeld aan werken door in te zetten op linkbuilding en sociale media populariteit.

Trustworthiness: Is jouw bedrijf betrouwbaar? Dit kan je bijvoorbeeld verbeteren door klanten te vragen om reviews over je bedrijf te schrijven.

zyro 2Houd je website kosten laag als je een bedrijf start

Als je een nieuw bedrijf wil beginnen dan heb je natuurlijk grote plannen. Maar over het algemeen is het verstandig om je kosten zo laag mogelijk te houden zodat je op het begin niet al te veel risico loopt. Het is goed mogelijk om tegen lage kosten een professionele website te starten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de mogelijkheden op zyro.com/nl. Hier kan je tegen een zeer laag maandbedrag een professionele website maken die aan alle moderne wensen en eisen voldoet. Je hebt hiermee geen technische kennis en vaardigheden nodig om een stijlvolle website neer te zetten. Bovendien zijn de SEO mogelijkheden ook zeer uitgebreid met dit systeem.

Comments zijn uitgeschakeld.